Portret de fotbalistă: Ana Maria Vasile

în Sport

Monica Vasilescu

ana maria vasileO altă sportivă legitimată la Universitatea Alexandria este Ana Maria Vasile. Aceasta, alături de fetele care au dus echipa, condusă de antrenorul Călin Pistolea şi de preşedintele Adrian Cioacă, pe culmile succesului, şi-a propus să lupte cu toate forţele sale pentru a duce numele Alexandriei în topul clasamentelor naţionale şi nu numai.

Este pasionată de fotbal încă de la vârstă fragedă şi nu s-a ataşat de alt sport, deşi le-a încercat pe majoritatea, inclusiv box sau handbal. Ana Maria are 17 ani, iar patima pentru fotbal a început la 4 ani, pe când fratele său juca la un club din Bucureşti şi, în timpul său liber, se antrena cu ea. “Am jucat timp de şase ani la FC Voluntari, între băieţi. Acesta este prima experienţă în fotbalul feminin, la Universitatea Alexandria, unde joc de un an de zile”, a declarat fotbalista.

Ana Maria Vasile îl admiră, ca fotbalist român, pe Lucian Sânmărtean, dar idolul său este, fără doar şi poate, Cristiano Ronaldo. Obiectivul său din acest an este să fie, din nou, golgheter al echipei Universitatea Alexandria şi să ajute echipa să se claseze pe locul unde şi-a propus. Dacă ar fi să spună ce dorinţă are pentru cariera sa fotbalistică, aceasta şi-ar dori să joace la o echipă din străinătate.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*