Portret de fotbalistă: Alexandra Nica

în Sport

Monica Vasilescu

Alexandra Nica

Universitatea Alexandria este echipa de fotbal feminin care obţine victorii peste victorii într-un sport dominat de bărbaţi. Este rândul altei jucătoare de la formaţia antrenată de Călin Pistolea să fie prezentată publicului iubitor de fotbal jucat de fete, în serialul început de ziarul Liber în Teleorman. Alexandra Nica are vârsta de 17 ani şi joacă fotbal în mod profesionist de la 14 ani.  “Fotbalul e singurul sport care îmi place. Dorinţa mea este să joc în campionatul spaniol”, ne-a mărturisit aceasta.

Alexandra joacă pe post de mijlocaş dreapta, iar înainte de a ajunge la echipa din Alexandria a jucat pentru F.C Alice & Tunes din Piteşti. Îl admiră pe portughezul Cristiano Ronaldo şi nu îşi vede parcursul în carieră fără fotbal.

Fotbalista provine din Vâlcea, dar locuieşte în prezent în capitala de judeţ pentru a se antrena alături de fetele de la echipă şi urmează cursurile Liceului Tehnologic Nr. 1 din Alexandria, fiind elevă în clasa a 12 a F.

“Pot să zic că mă simt foarte bine aici, la Alexandria. La echipă este o atmosferă plăcută suntem ca o familie. Sunt ataşată de fete cât şi de domnul antrenor. Vreau ca echipa să râmână mulţi ani în Superligă şi să adune cât mai multe victorii”, a declarat Alexandra Nica.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*