Alexăndreanca Beatrice Șerban, din nou, campioană mondială la culturism

în Sport

beatrice serbanLa Campionatele Mondiale de culturism, derulate în Mexic, în perioada 3-5 octombrie 2014, alexăndreanca Beatrice Șerban a obținut distincţie de aur. Cea mai strălucitoare medalie la nivel mondial nu este prima pentru sportiva legitimată la CST Alexandria, aceasta regăsindu-se în ierarhia mondială şi cu aurul luat în Mongolia, la Ulan Bator.

Antrenată de Florian Dumitru, Beatrice Şerban nu este străină performanță. Reamintim că sportiva este deţinătoarea a numeroase premii la culturism, printre care locul I la Campionatul European culturism-Junioare I, locul III la Campionatul Mondial culturism-Junioare I, locul I la Campionatul Naţional culturism-senioare, locul I la Campionatul Naţional de Culturism-junioare II, campioană naţionaţă la junioare I. Așa cum se știe, rezultatele deosebite obținute în întrecerile sportive i-au adus, în 2012, titlul de cetățean de onoare al municipiului Alexandria.

În afara antrenamentelor, Beatrice nu stă departe de sport. Ea se menţine în formă permanent, mergând zilnic la o cunoscută sală de fitness din Bucureşti, alături de experţi XBody Traineri şi de alţi campioni ai ţării, printre care se numără şi Marian Drăgulescu.

Pe profilul său de Facebook, campioana noastră e felicitată pentu că, după luni de definire, a câştigat titlul mondial. La toate încurajările şi gratulările, sportiva îşi arată bucuria că este înconjurată de oameni de calitate, cărora le mulţumeşte pentru susţinere.

3 Comments

  1. … [Trackback]

    […] Read More here: liberinteleorman.ro/alexandreanca-beatrice-serban-din-nou-campioana-mondiala-la-culturism/ […]

  2. … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: liberinteleorman.ro/alexandreanca-beatrice-serban-din-nou-campioana-mondiala-la-culturism/ […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*