liberinteleorman.ro

Paradoxurile Alexandriei: Stație de încărcare mașini electrice, pe spațiul verde

Trei stații de reîncărcare pentru vehicule electrice vor fi instalate pe raza municipiului Alexandria, pe strada Dunării – zona Electrotel (o stație cu două puncte de reîncărcare) și zona ANAF (o stație cu două puncte de reîncărcare) și pe strada Libertății – zona Spitalul Județean (o stație cu două puncte de reîncărcare), proiectul fiind finanțat de către Administrația Fondului pentru Mediu. Toate bune și frumoase până aici, mai ales că în Alexandria foarte mulți locuitori au mașini electrice. Glumim, desigur. Chiar dacă investiția poate fi utilă în viitor, ea se face sub semnul paradoxului, așa cum se fac multe lucruri în capitala de județ.

Spectacolul absurdului în Alexandria, așa cum l-au numit oamenii din zona ANAF, arată cum construirea unei stații de încărcare pentru autovehiculele electrice se face pe un spațiu verde. Mai mult, ca „grija” pentru mediu să fie totală, ,,panoul investiției” este legat de un copac, după cum arată imaginile.

Reamintim că valoarea totală a proiectului este de 748.476,00 lei, inclusiv T.V.A., iar durata de implementare este de 8 luni.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Lansare de carte la Alexandria – Marin Dumitrescu a scris volumul SUNT

Următorul articol

Medicul Cătălin Dumitrașcu, nou semnal de ALARMĂ: „Gărzi la neurologie susținute cu ajutorul medicilor psihiatri”

Cele mai recente articole de Actual