liberinteleorman.ro

Ovidiu Grosu, protestatarul din Videle care amenința jandarmii, își face partid

3 februarie 2019
Advertisement

Ovidiu Grosu, protestatarul care amenința înainte de mitingul din 10 august că va împușca jandarmii, faptă pentru care a primit control judiciar, s-a apucat de politică.

Videleanul a făcut o solicitare pentru înregistrarea formațiunii politice – Partidul Diaspora și Prietenii, la Tribunalul București.

Motivul intenției și modul de exprimare al lui Ovidiu Grosu pot fi citite în postarea sa de pe Facebook, căreia nu i-am schimbat sensul.

”Am creeat acesta pagina pt romanii de pretutindeni si incercam sa tinem unita diaspora romana de Romania… Suntem cu totii romani,deci,iubim Romania !!!
S-a creeat Pardidul Diaspora si Prietenii cu o ideologie de centru,fundamentat pe valorile nationale in spirit patriotic,morala crestina,stiinta,traditie, etc,care formeaza cultura neamului romanesc.
PDP a luat fiinta urmare a abuzurilor comise de fortele de ordine in timpul revoltei populare si asupra populatiei civile din data de 10 aug.2018, eveniment cunoscut sub numele generic de : „Revolta diasporei”, la care au participat si rudele celor dim diaspora romana.
PDP deschide o noua era politica in Romania prin aceea ca membrii PDP provin dintr o noua generatie de varsta si mentalitate care se declara oficial si fara ezitare impotriva hotiei si leneviei.De aceea, nici nu pot fi membri PDP pers. care au avut functii de conducere in vreun partid politic infiintat anterior datei de 10 aug.2018 si care au gestionat sau au administrat fonduri publice din functia publica administrativa / executiva aleasa sau numita .
Platforma politica a PDP este programul politic realizat de o parte din romanii din diaspora romana intre anii 2005-2007 , program prin care Romania a fost acceptata in U.E.
Cele 3 mil. de voturi din diaspora romana unificate cu cele 12 mil. de voturi ale rudelor si prietenilor din tara vor creea o majoritate parlamentara absoluta cu care vom rade toata clasa politica de pana acum si o vom schimba prin vot cu o noua clasa politica capabila sa duca Romania in loc de frunte intre statele lumii.
Presedinte fondator :
Ovidiu Grosu .”

 

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Gest incredibil de curaj: un teleormănean a afișat în propria curte o pancartă prin care cere căderea hoților din PSD!

Următorul articol

Autismul în Teleorman, mai ușor de gestionat cu fonduri europene. Proiect inovator în colaborare cu Bihor și Alba!

Cele mai recente articole de Actualitate