Gest incredibil de curaj: un teleormănean a afișat în propria curte o pancartă prin care cere căderea hoților din PSD!

în Actualitatea politică
Foto de: Relu Viorel Ivănică

Carmen Dumitrescu

În județul oamenilor care critică doar cu lumina stinsă sunt rare gesturile de frondă asumate împotriva partidului unic. Și, totuși, uneori, ele se întâmplă. Este cazul unui bărbat din satul Crângeni, care de mai bine de o lună, păstrează în curtea casei sale o pancartă pe care a scris, clar și răspicat, mesajul „Jos hoții de la PSD!”

În tot acest timp, omul s-a confruntat cu tot felul de probleme, acesta mărturisind că de două ori până acum pancarta i-a fost ruptă peste noapte. Insistent, însă, în convingerile lui, bărbatul a scris mereu o nouă pancartă, cu același mesaj, ignorând posibilitatea unei răzbunări a administrației locale. Tot de culoare roșie. Cei care trec prin fața casei lui se crucesc de curajul teleormăneanului a cărui răbdare a ajuns la limită, așa că nu mai poate ține revolta doar pentru sine. Desigur, nu este ușor și nici convenabil să ai astfel de atitudini în localități mici din județul Teleorman, unde toți ochii sunt îndreptați către cel ce se revoltă, unde administrația poate fi nemiloasă cu persoanele care se maifestă deschis împotriva ei, însă apariția acestor semne de curaj este îmbucurătoare.

Gestul acesta vine după alte două, la fel de spectaculoase, precum cel al altor teleormăneni, care au scris „Demisa” pe gardul conacului lui Liviu Dragnea sau cel de a scrie cuvintele de pe plăcuța suedeză pe unul dintre drumurile județene din Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*