liberinteleorman.ro

O tânără din Roșiori, ținută în lanțuri de familie

26 mai 2017

Polițiștii din Roșiorii de Vede au fost sesizați în după amiaza zilei de ieri de către un tânăr în vârstă de 20 ani, care reclama faptul că iubita acestuia este ținută în lanțuri de către membrii familiei acesteia, iar el a fost deposedat de o sumă de bani.

Polițiștii au demarat cu celeritate activitățile și au obținut 5 autorizații de percheziție domiciliară la locuințele pe care familia tinerei le deține pe strada 1 Decembrie din localitate și, sprijiniți de două grupe SAS, au efectuat cinci percheziții domiciliare, iar la una dintre locații a fost găsită tânăra ținută în lanțuri, fiind eliberată imediat.

Totodată, de la una dintre locații a fost ridicată suma de 4900 euro. Față de tatăl și fratele tinerei a fost luată măsura reținerii, aceștia fiind introduși în CRAP Teleorman. În cauză, cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunii de lispire de libertate și tâlhărie.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Fotografia zilei! Drăgușin îi ține umbrela lui Florinel…

Următorul articol

La loc COMANda!

Cele mai recente articole de Actualitate