liberinteleorman.ro

O nouă sală de sport la Roșiorii de Vede

24 noiembrie 2016
Advertisement

inaugurare-sala-de-sportCîrciumaru Gheorghe Valerică, primarul municipiului Roșiorii de Vede, a inaugurat ieri, 23 noiembrie, sala de sport de la Școala Gimnazială „Dan Berindei”, în prezența consilierilor locali, reprezentanților CNI, ai proiectantului și antreprenorului, cadrelor didactice și elevilor.

Noua sală de sport, cea de-a treia construită în municipiu, a fost finanțată prin Compania Naţională de Investiţii SA, unitate subordonată Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice, valoarea proiectului fiind de 2.159.245, 36 lei. Aceasta are o capacitate de 150 de locuri pentru spectatori.

Evenimentul a fost urmat de un meci demonstrativ de baschet între echipele de băieți ale școlilor gimnaziale „Mihai Eminescu” și „Zaharia Stancu”, am aflat de la purtătorul de cuvânt al primăriei – Gabriel Argeșeanu.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Revoltător! Câine împușcat în curtea școlii din Rădoiești

Următorul articol

Modernizare de mântuială, cu alei denivelate și piste pentru bicicliști în pantă! Dorelul lui Victor Drăgușin a făcut ravagii în Pădurea Vedea

Cele mai recente articole de Actualitate