liberinteleorman.ro

Numărul teleormănenilor aflați în izolare a trecut de 2000

13 iunie 2020

Deși s-a intrat pe linie dreaptă într-o stare de relaxare, numărul persoanelor izolate la domiciliu crește în județul Teleorman. De asemenea, și numărul celor aflați în carantină instituționalizată, care scădea de la o zi la alta, trece iar pe un trend ascendent. Astfel, dacă săptămâna precedentă vorbeam despre 6 persoane cazate în centrul de carantină activ la nivelul județului, astăzi numărul a crescut la 23. Trendul crescător este valabil și pentru persoanele aflate în izolare la domiciliu, care au ajuns astăzi la 2191.

Numărul infectărilor la nivel național este, din nou, în creștere, ca și consecință previzibilă a primelor măsuri de relaxare, iar oamenii au început din nou să circule între localități. Asta explică și creșterea numărului celor aflați acum în izolare la ei acasă, dar și în centrul de carantină.

Așa cum am mai menționat, la nivelul județului Teleorman existau mai multe centre de carantină, dar după ce a trecut starea de urgență, autoritățile au decis să va fi suficient un singur astfel de centru, despre care autoritățile nu ne pot furniza detalii.

Până ieri, la nivelul județului Teleorman au fost efectuate 2054 de teste COVID-19, dintre care 1297 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

ALDE își face echipă din traseiști. Lucian Militaru a revenit în politică și candidează la Videle

Următorul articol

149 de îmbolnăviri cu COVID-19 s-au înregistrat până acum în județul Teleorman

Cele mai recente articole de Administratie