liberinteleorman.ro

Nicoleta Milea, nouă apariție editorială: „Devoratoarea de cărți”

11 august 2023
Advertisement

Autoarea Nicoleta Milea își încântă din nou cititorii cu o apariție editorială remarcabilă. Cartea intitulată „Devoratoarea de cărți” a apărut recent și face parte din prestigioasa Colecție ARCA, sub egida Editurii NEUMA. Volumul are o prefață semnată de Horia Gârbea, cunoscut autor de cărți științifice și de critică literară.

Nicoleta Milea, cu o carieră literară impresionantă, a cucerit în cursul timpului inimile cititorilor cu poezii ce emană sensibilitate și profunzime. Lucrările sale toate au fost îngrijit editate, iar fiecare poem plămădit cu atenție și pasiune. Subiectele abordate acoperă o gamă variată de teme, de la iubire și nostalgie până la introspecție și contemplare asupra vieții moderne. Versurile sale, pline de profunzime și subtilitate, pătrund adânc în sufletele cititorilor, lăsând o amprentă durabilă.

„Devoratoarea de cărți” se anunță a fi o explorare lirică a relației dintre om și literatură, o călătorie în lumea cuvintelor ce hrănesc imaginația și sufletul.

În prefața cărții, Horia Gârbea oferă o perspectivă asupra operei, evidențiind elementele distinctive ale poeziei Nicoletei Milea. Gârbea subliniază capacitatea autoarei de a construi imagini vizuale puternice prin cuvinte într-un mod unic și personal.

„Nicoleta Milea este în primul rând poetă. Condiția de ,,devoratoare de cărți” este oarecum consubstanțială condiţiei de autoare de poezie pentru că-invers de cum cred unii – poetul trebuie mai întâi să citească. Profesoară cu experiență și doctor în litere, autoarea nu se limitează să devoreze volume de literatură, ci reflectează temeinic asupra lor și scrie despre ele constant. Ea realizează o activitate benefică atât celor la care se referă şi care au șansa de a fi puși în valoare, cât şi cititorilor care ajung să-i cunoască printr-o grilă de lectură serioasă, documentată și lucidă”, a scris Horia Gârbea.

Cartea „Devoratoarea de cărți” va putea fi achiziționată din librăriile partenere ale Editurii NEUMA și de pe platformele online dedicate. Această apariție editorială este un eveniment important în peisajul literar din Teleorman și atrage atenția asupra talentului și creativității nemăsurate ale autoarei Nicoleta Milea.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Protest la ANAF Teleorman – Bugetarii se tem de Ordonanțele austerității

Următorul articol

Noi abuzuri emoționale la DGASPC Teleorman – 3 angajați țipă la un copil cu handicap – AUDIO

Cele mai recente articole de Actualitate