liberinteleorman.ro

Nicolae Doboș lansează un nou proiect muzical

1 iulie 2017

Monica Vasilescu

Nicolae Doboș este artistul cu voce rezonantă și stăpânul multor instrumente de suflat care a încântat destule minți și inimi în județul cuprins de sărăcie culturală. El a poposit din Maramureș în Teleorman având, printre alte scopuri în viață, aducerea publicului către muzica de calitate și, alături de membrii trupei Arhaic, a reușit să bucure multe suflete prin cântecele și prin acțiunile culturale ce i-au purtat semnătura, iar acum are un nou plan din punct de vedere artistic. ND Music Band este un proiect, format din Nicolae Doboș și percuționistul Alex Antonescu, în care cei doi vin cu un alt concept muzical și cu unele concerte în care predomină pianul și percuțiile de tonalitate gravă, dar și alte instrumente cu tonalități lirice, orga și toaca aducând în acest proiect starea romantică realizată de tonurile muzicale, așa că, începând cu luna aceasta, în concertele Trupei Arhaic va participa în recital și ND Music Band! Prima apariție va fi vineri, 7 iulie, ora 19.30, la concertul „Love song„ eveniment ce va avea loc la restaurantul UNICOM din Alexandria. Invitați speciali: poeta Doina Cherecheș, poeta Georgeta Datcu, scriitoarea Carmen Dumitrescu, scriitoarea Ela Nicolau, actorul Mircea Domnaru, actorii de la trupa de teatru Scenik, Isabell Iancu, Natalia Gheorghe, Cătălin Țane, care vor prezenta un fragment din piesa de teatru „Persuasiune„ de Vladimir Helmis și în recital de excepție, cantautoarea Mihaela Stoica (Giurgiu). Concertul susținut de ND Music Band va fi în primă audiție la Alexandria, iar noi vom fi acolo să vedem cum Nicolae Doboș, deși nu găsește întotdeuna pământ fertil pentru promovarea culturii în Teleorman, nu se dă bătut și luptă cu toate forțele pentru a se lua măsuri privind nevoia reală de repere autentice.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Au fost puse în vânzare bilete la concertul pe care Irina Loghin și Fuego îl vor avea la Alexandria

Următorul articol

Astăzi era ziua ta, Liviu Vasilică…

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Internațională a Cititului Împreună

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează joi, 1 februarie 2024, începând cu ora 1200, prin sesiuni de