liberinteleorman.ro

Muzeul Județean prezintă: „Comuniști și legionari în județul Teleorman”

2 aprilie 2024

Muzeul Județean Teleorman, sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, va găzdui joi, pe 4 aprilie 2024, la ora 10.00, o manifestare sub numele „Comuniști și legionari în județul Teleorman”. Evenimentul va avea loc la Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din Roșiori de Vede.

Această activitate face parte din cadrul Proiectului educațional „Muzeul te vizitează”, o inițiativă menită să aducă istoria și cultura mai aproape de comunitatea locală. Prin intermediul acestei manifestări, Muzeul Județean Teleorman dorește să ofere participanților oportunitatea de a explora trecutul tumultuos al județului în perioada regimului comunist.

„Comuniști și legionari în județul Teleorman” reprezintă un punct de întâlnire între istorici, specialiști în domeniu și publicul interesat de istorie. Evenimentul va oferi o serie de prezentări și dezbateri animate care vor ilustra impactul mișcărilor comuniste și legionare asupra istoriei și culturii locale.

Muzeul Județean Teleorman îi invită pe toți cei interesați de istorie să se alăture acestei călătorii în trecutul județului și să contribuie la înțelegerea mai profundă a evenimentelor care au modelat identitatea locală.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Clubul Sportiv Atac, medalii strălucitoare la Campionatele Naționale de Submission și MMA

Următorul articol

Înscrieri pentru copii la Școala de Fotbal Viitorul din Alexandria

Cele mai recente articole de Cultură

Proiect cultural: Biblioteca pentru tineri

          Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, demarează proiectul cultural Biblioteca pentru tineri, ce se va