liberinteleorman.ro

Clubul Sportiv Atac, medalii strălucitoare la Campionatele Naționale de Submission și MMA

2 aprilie 2024

Clubul Sportiv Atac a făcut senzație la Campionatele Naționale de Submission și MMA.

Într-o atmosferă plină de adrenalină și tensiune, clubul Sportiv Atac, prin sportivii legitimați la CST Alexandria, a reușit să impresioneze la Campionatele Naționale de Submission și MMA, desfășurate pe 30 martie 2024, la Centrul Sportiv Apollo din București, sub egida Federației Române de Kempo.
Echipa de luptători a clubului Sportiv Atac a demonstrat o determinare și o pregătire de excepție, aducând acasă o serie de medalii și rezultate remarcabile. De la luptătorii experimentați la cei mai începători membri ai clubului, fiecare a demonstrat un nivel înalt de abilitate și dedicare în competiție. Unul dintre momentele de vârf ale competiției a fost prestația lui Sali Auras, un luptător cu un stil agresiv și o tehnică deosebită. Auras a dovedit curaj și abilitate la categoria sa de greutate în cadrul competiției de MMA, câștigând medalia de argint pentru clubul Sportiv Atac, iar Vlad Popa a obținut medalia de bronz, arătând spirit combativ și determinare! Pe lângă performanțele individuale strălucitoare, echipa de Submission a clubului Sportiv Atac s-a remarcat și ea în competiție, prin Maria Descultu, Denisa Colea, Stefan Ciobanu, Bianca Neblea, Popescu Angela și Alexandra Rotaru! Luptătorii au demonstrat o gamă variată de tehnici și strategii, cucerind medalii muncite pe categoriile lor de greutate.

Antrenorul principal al clubului, Valentin Lupu, a fost extrem de mândru de performanța echipei sale. „Este o recompensă pentru munca grea și dedicarea depline pe care o punem în pregătirea noastră zilnică. Aceste rezultate demonstrează că suntem pe drumul cel bun și că avem potențialul de a deveni unul dintre cei mai respectate cluburi din țară în sporturile de luptă. Mulțumim Federației Române de Kempo pentru organizarea impecabilă a competiției. Mulțumim pentru sprijin președintelui FR Kempo, Amatto Zaharia, precum și pentru selecția la Campionatul Mondial de Kempo individual din Turcia a sportivilor Auras Sali, Vlad Popa și Silviu Stratone!”.


Campionatele Naționale de Submission și MMA au demonstrat încă o dată că echipa clubului Sportiv Atac este un adversar de temut pe scena sporturilor de luptă din România. Cu o echipă puternică și determinată, este de așteptat ca numele lor să continue să strălucească în viitorul competițiilor naționale și internaționale ce vin cu pași repezi!

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Polițiștii teleormăneni au reținut 46 de permise de conducere în trei zile

Următorul articol

Muzeul Județean prezintă: „Comuniști și legionari în județul Teleorman”

Cele mai recente articole de Sport