liberinteleorman.ro

Ministrul Dezvoltării a vizitat cel mai subdezvoltat județ – Teleorman

Ministrul Dezvoltării – Adrian Veştea s-a aflat, marţi, într-o vizită de lucru în Teleorman. El s-a întâlnit cu autorităţile publice locale pentru a analiza stadiul proiectelor finanţate prin programele coordonate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA). Ministrul trebuia să vină în Teleorman în luna august, dar vizita sa a fost amânată.

„Am acceptat cu plăcere invitaţia de a participa la întâlnirea cu reprezentanţii autorităţilor teleormănene întrucât, numai printr-un dialog consistent şi continuu între administraţia publică centrală şi cea locală, ne putem îndeplini proiectele şi obiectivele propuse, în beneficiul cetăţenilor. În acest sens, am toată disponibilitatea de a avea discuţii constructive cu factorii decidenţi şi de a face o analiză serioasă, pertinentă şi periodică a situaţiei la nivelul administraţiei publice locale, pentru realizarea acestui obiectiv comun”, a spus ministrul Dezvoltării, citat într-un comunicat de presă.

„Construirea locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, este, de asemenea, în atenţia autorităţilor locale din Teleorman, în prezent fiind în execuţie 110 unităţi locative, în valoare totală de 33,5 milioane de lei, în municipiile Alexandria, Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele”, au mai transmis oficialii Ministerului Dezvoltării.

„Trebuie ca lucrurile să se mişte cu maximă eficienţă, iar proiectele realizate la nivel local să se concretizeze cât mai repede. Oamenii au nevoie de o infrastructură mai bună şi extinsă, care să interconecteze localităţile, au nevoie de drumuri mai sigure, de acces la utilităţi, toate acestea având drept rezultat creşterea standardului de viaţă al tuturor locuitorilor. Ne dorim să facem acest lucru la nivelul întregii ţări, pentru a reduce cât mai mult disparităţile locale şi regionale”, a concluzionat ministrul Adrian-Ioan Veştea.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Ministrul Agriculturii – Florin Barbu vine în Teleorman

Următorul articol

De ce plătim coeficient de neînchidere – explicațiile Apa Serv Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate