liberinteleorman.ro

Ministrul de interne, Carmen Dan, face campanie electorală pentru PSD în Teleorman, ca să „răzbată în junglă”

Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan, a fost ieri în Teleorman. Nu pentru a verifica ilegalitățile pe care le mai fac oamenii Prefecturii Teleorman, sub conducerea unui fost paznic de instituție publică, ci pentru a face campanie electorală pentru PSD. Ieri, 18 mai, Carmen Dan a ajuns în comuna Zâmbreasca din Teleorman, unde a avut grijă să se fotografieze în toate ipostazele care ar genera în mintea publicului asocieri cu „mama poporului”. Nu de alta, dar așa funcționează manipularea politică: prin jocuri de imagini și asocieri nefericite. După plimbarea prin județul natal, Daniela nu s-a putut abține să nu scrie câteva vorbe de duh pe Facebook, care să-i pună în valoare sensibilitatea și atașamentul pentru Teleorman. În esență, aceasta scrie că, oricât de frumoși ar fi românii, tot teleormănenii sunt fabuloși. Iar energia ei de a „răzbate în junglă” vine tot din Teleorman. Sperăm, totuși, că energia de a gaza mii de oameni nu și-a luat-o tot de „acasă”, ci din cumulul de frustrări care au făcut-o să devină ceea ce este.

În haine de ministru, așezate discutabil peste cele 15 kilograme în plus, Carmen Dan scrie vorbe de politician aflat în plină campanie electorală. Ele sună simplu și clar, ca o odă a unei coloane vertebrale rupte din spatele unui popor pesedist care și-a pierdut reperele de moralitate și bun simț:

România are multe locuri frumoase și oameni buni am întâlnit peste tot, din Constanța până la Maramureș și Bistrița, ca să amintesc doar de vizitele din ultima săptămâna. Chiar și așa, teleormănenii sunt ca nimeni alții! Sunt unici pentru că sunt ai mei și eu sunt a lor cu tot sufletul! Am retrăit astăzi sentimentul de “acasă” alături de locuitorii din Zâmbreasca, cei cărora trebuie să le mulțumesc! Le mulțumesc pentru că m-am încărcat cu energie și trebuie să recunosc că doar așa îmi iau puterea de a răzbate în lumea noastră politică pe care unii o transformă în junglă. Pe 26 mai Zâmbreasca iese la vot. Știu asta! Și am încredere că fiecare dintre noi va face posibil ca “România merită mai mult” să nu fie doar un slogan de campanie. Ci promisiunea pe care PSD și-a respectat-o față de poporul acesta.

Cu prilejul vizitei electorale din Teleorman, o vizită neanunțată (pentru că acum pesediștii se tem să-și facă publică prezența prin țară), Daniela a pupat băbuțele din Teleorman, s-a luat în brațe cu bătrânii, și-a făcut poze cu pesediștii și s-a simțit vedetă. Că la Zâmbreasca e ușor. Apoi a plecat la Ministerul de Interne să caute alte moduri de a ancheta protestatarii anti-PSD, în așa fel încât să fie sigură că a pus și ea o piatră grea la instituirea dictaturii din România.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Insolventa TelDrum a mai obținut un contract de asfaltare cu CJ Teleorman

Următorul articol

Ziua în care se va tranșa condamnarea la închisoare a lui Dragnea

Cele mai recente articole de Actualitatea politică