Ministrul Daea l-a impus abuziv pe Marian Avram șef la Agenția pentru Pescuit

în Politica altfel

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, este avertizat public că îl menține ilegal pe Marian Avram la conducerea Agenției Națională pentru Pescuit și Acvacultură (ANPA).

”Acesta este ordinul ministrului”

Un angajat al ANPA, Octavian Dumitru, a lansat o avertizarea publică incredibilă privind abuzurile ministrului Agriculturii, Petre Daea, în scopul menținerii la conducerea ANPA a controversatului președinte director general Marian Avram (vezi documentul în facsimil).

Totodată, acesta susține că ”avertizarea privește posibile infracțiuni de serviciu sau de corupție”, iar ”din data de 09.11.2022 dl. Avram nu mai putea exercita cu caracter temporar functia de președinte ANPA pentru că nu mai avea raporturi de serviciu în cadru ANPA”.

Mai mult, angajatul ANPA precizează că s-au făcut presiuni din partea directoarei de la Rsurse Umane din MADR, Luminița Jâjâie, ca să se întocmească documente ilegale pentru menținerea la șefia ANPA a lui Marian Avram pentru că ”acesta este ordinul ministrului”.

Citiți continuarea pe puterea.rohttps://www.puterea.ro/ministrul-daea-l-a-impus-abuziv-pe-marian-avram-sef-la-agentia-pentru-pescuit/

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*