Micii baschetbalişti ai Clubului Sportiv „Basket Game Canada” Alexandria, voluntari într-un proiect caritabil, și-au îndeplinit misiunea

în Actualitate/Diverse

Monica Vasilescu

proiectÎn așteptarea sărbătorilor Nașterii Domnului, Asociaţia Iubeşte Natura România, condusă de profesorul Florin Roman, a organizat, cu sprijinul copiilor de la Clubul Sportiv „Basket Game Canada” Alexandria, o acțiune de strângere de bunuri și fonduri destinate persoanelor defavorizate.

Inimoșii care au proiectat activitățile cu strădanie și gânduri bune vor să aducă bucurie pe chipul nevoiașilor, iar pentru asta au luptat zi de zi în cursul unei luni de zile, timp în care au avut parte de roadele muncii lor. “Am avut nebunia să credem că putem face un lucru bun pentru cei încercați de viață. În Teleorman, sunt mulți oameni nevoiași. Noi nu-i putem ajuta pe toți, dar ne-am gândit la o parte dintre ei, am crezut în puterea noastră de a le face o bucurie și am mers pe la prieteni, pe la cunoștințe să-i colindăm și să le spunem că sunt teleormăneni de-ai noștri care au nevoie de ajutor. S-au strâns foarte multe jucării, chiar și bani, pe care îi vom folosi pentru a le cumpăra acestora produse specifice acestei perioade”, a declarat Florin Roman, inițiatorul proiectului caritabil.

Vineri se termină campania umanitară numită „Copil ca mine eşti şi tu. Fă o bucurie, cu o jucărie!”, iar săptămâna viitoare sunt programate vizitele la aceia vizați de faptele bune ale mesagerilor lui Moș Crăciun. Începând cu data de 21, voluntarii din proiect vor merge la cei 60 de bătrâni de la Căminul din Cervenia. În zilele următoare, aceștia vor colinda satele pentru a bucura oamenii săraci şi vor tranzita cu precădere localităţile: Drăcşănei, Beuca, Zâmbreasca, Ciolăneşti, Necşeşti, Săceni, Sfinţeşti, Mârzăneşti, Cernetu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*