liberinteleorman.ro

Metoda PSD prin care USR a dat 1 milion de lei pentru presă și propagandă

Dacă s-ar organiza un campionat de ipocrizie, USR ar putea lupta de la egal la egal cu marii rivali politici. Pentru că, în timp ce critică practicile PSD sau PNL, liderii Uniunii Salvați România fac exact același lucru, cu aceeași firmă cu care au lucrat social – democrații. Mai mult, neagă tot, invocă transparența și dispar, când li se cer lămuriri. Așa s-a întâmplat în cazul unui milion de lei dat pentru „presă și propagandă”, pe care am încercat să îl lămurim.

Spre deosebire de anul trecut, când bugetul dedicat de USR „presei și propagandei” a fost de aproximativ un sfert de milion de lei, el a crescut brusc anul acesta. Momentul coincide cu  preluarea conducerii de către actualul președinte, Cătălin Drulă.

Majorarea nu reprezenta o problemă din moment ce gruparea încasează lunar mult mai mult din subvenția de la bugetul de stat, conform datelor Autorității Electorale Pemanente. Din totalul de peste 22 de milioane primite lună de lună de partide, PSD primește 8,5 milioane lei, PNL – 7,3 milioane, USR – 4 milioane de lei, AUR – 1,7 milioane, PMP 450.000 lei iar Pro România – 324.000 lei.

În primele nouă luni ale acestui an, USR a mărit de patru ori bugetul pentru „presă și propagandă”, la 1 milion de lei. Conform proprieri raportări, cei mai mulți bani au mers către Zenvertising SRL: 422.000 lei în mai, 290.000 în iunie, 213.000 lei în iulie. În total, 925.000 de lei.

Citiți continuarea pe puterea.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Sportivii CSM Alexandria, printre cei mai buni la Cupa Mondială de fotbal-tenis

Următorul articol

Drum reabilitat recent, plin de GROPI – O mașină a rămas blocată într-un crater imens

Cele mai recente articole de Actualitate