liberinteleorman.ro

Drum reabilitat recent, plin de GROPI – O mașină a rămas blocată într-un crater imens

Două sate cu 3.000 de locuitori. Din asta e compusă comuna Ștorobăneasa, din Teleorman, situată la confluența râurilor Vedea și Teleorman, la circa 18 km sud-est de reședința județului, Alexandria. Localitatea, devenită celebră în vremea lui Dragnea, care s-a plimbat cu Ponta în barcă, la Beiu, este lipsită de multe lucruri care ar putea-o aduce în lumea civilizată, însă o nevoie stringentă se referă la drumuri pentru cei nedispuși să vâslească.

Unii oameni sunt revoltați de indolența administratorilor locului, care au fost atât de preocupați de arterele din comună în ultimii 10 ani de mandate încât o lucrare făcută în urmă cu un an arată ca după bombardament în prezent. Una dintre străzile principale este ciuruită de gropi, fapt care a produs un incident, o mașină a rămas blocată într-un crater imens, iar oamenii au sos-o din gropan cu lopata.

După cum se poate observa pe o filmare făcută de un localnic, întregul drum care pare să fi fost asfaltat anul trecut este plin de gropi și denivelări. Și nu este singura șosea care se degradează la Ștorobăneasa, asta în timp ce autoritatea publică dă 183.101,08 lei pe amenajare peisagistică. Dar aspectul e mai important pentru primărița Ioana Magereanu, care a purtat toate culorile politice importante pentru a ocupa scaunul întâi din primărie, iar localnicilor le-a livrat doar gropi, că votanților nu le trebuie asfalt având în vedere că se deplasează majoritatea în căruță…

VIDEO:

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Metoda PSD prin care USR a dat 1 milion de lei pentru presă și propagandă

Următorul articol

Ce pensie are Ion Iliescu

Cele mai recente articole de Actualitate