Metoda „Accidentul”. Cum a fost păcălit prefectul de Teleorman că stă de vorbă cu Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului

în Fara categorie

Metoda „Accidentul” încă face ravagii pe „piața” de infracțiuni din România, iar victime cad nu doar bătrânii, ci și persoane sus-puse. Este și cazul prefectului de Teleorman, Haralambie Epure, care a fost păcălit de un individ ce s-a dat drept Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului.

Prefectul județului Teleorman, Haralambie Epure, a căzut în plasa unui individ care s-a prezentat a fi drept Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului, și i-a cerut contactele mai multor fermieri din județ, pentru a le solicita bani.

Epure a furnizat unui individ contactele telefonice ale unor fermieri din județ, doar pentru că acesta pretindea că este Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului.

După ce a obținut contactele telefonice, individul a sunat fermierii respectivi și i-a invitat la discuții la Palatul Victoria, nu înainte de a le solicita un sprijin financiar pentru ajutorarea copilului său, internat la un spital din Geneva.

Citiți continuarea pe realitatea.net

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*