liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria va disputa un meci de fotbal feminin în scop umanitar pentru copiii din Trivalea Moșteni

10 aprilie 2017

Monica Vasilescu

Tot mai puțini oameni se gândesc să întreprindă o acțiune pentru semeni, pe timpul și pe nervii lor, fără a primi nimic în schimb, mai cu seamă în zilele noastre, când cu toții am devenit mai egoiști și mai neinteresați de soarta celor necăjiți. Călin Pistolea, antrenorul echipei de fotbal feminin Universitatea Alexandria, este un exemplu de bună purtare din acest punct de vedere, mobilizându-se încă o dată pentru a aduce un strop de bucurie unor copii cu nevoi. Gestul său a venit ca urmare a apelului făcut de preotul de la Biserica Trivale II, Bogdan Nedea, care organizează acțiuni umanitare ori de câte ori simte că este cazul de implicarea sa.

Astfel, la mijlocul acestei săptămâni, fetele de la Universitatea Alexandria vor disputa un meci de fotbal în scop umanitar, invitându-i alături pe toți aceia care vor și se pot implica în acțiune. Meciul de fotbal se va disputa, miercuri 12.04.2017, ora 17:00, pe stadionul Liceului Industrial nr. 1 (Rulmentul) din Alexandria. Cei care vor participa la acest eveniment sunt așteptați cu hăinuțe sau jucării (în stare bună) pentru copiii defavorizați.

Citește și: https://liberinteleorman.ro/imbraca-un-copil-de-paste/

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Pariu de 50.000 la PNL

Următorul articol

Dragnea cu țara, Teleormanul cu Nădrag(ul)…

Cele mai recente articole de Actualitate