Mașina care a adus-o pe Viorica Dăncilă la Alexandria, parcată pe un loc al persoanelor cu handicap – video

în Actualitatea politică/Anunturi/Dezvăluiri/Politica altfel

Una dintre cele mai greu de tolerat greșeli pe care le face un conducător auto atunci când își staționează mașina este aceea de a parca pe un loc destinat persoanelor cu handicap, oameni care nu vor aceste locuri, dar au mare nevoie de ele. SPP-istul care a adus-o pe Viorica Dăncilă la Alexandria, pentru a participa la conferința Organizației Județene a PSD Teleorman, în care s-a ales conducerea, nu a ținut cont de această regulă și a poziționat mașina chiar în ușa Universității Valahia, pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități.

Autoturismul, un BMW 750 Li, a stat pe locul de parcare special pe întreaga durată a ședinței de partid, în jur de cinci ore, chiar și după ce i s-a atras atenția că spațiul este pentru persoanele care dețin un handicap și permis de parcare în acest sens.

”Când am venit eu, aici ploua și nu știu dacă se vedea că este un loc pentru persoane cu handicap. (…) Se vede? Așa, și, vreți să dau mașina la o parte? Dacă mi se comunică prin această cască să rămân… eu îndeplinesc ordine”, a spus SPP-istul care a adus-o pe Viorica Dăncilă la Alexandria.

Pe semne, i s-a comunicat să rămână acolo, fiindcă SPP-istul a clintit bolidul doar atunci când a venit Viorica Dăncilă să fie dusă spre București…

SPP-istul care a adus-o pe Viorica Dăncilă la Alexandria
Momentul plecării Vioricăi Dăncilă cu mașina SPP parcată neregulamentar

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*