liberinteleorman.ro

Lotul de atletism al CSM Alexandria, rezultate remarcabile la „Cupa 1 Decembrie”, Bacău

14 decembrie 2023
Advertisement

Zilele trecute, în sala de atletism Doina Melinte din Bacău, s-a desfășurat Concursul Național de sală „Cupa 1 Decembrie”, competiția adresându-se categoriilor de juniori 1, 2 și 3. Clubul CSM Alexandria a participat cu lotul de atletism pregătit de Ramona Afende și Haită Mihăiță.

După prima zi, sportivii noștri din ștafeta A: Gabriel Dobeanu, Negru Valentin, Argeșanu Andrei și Gheorghe Mădălin se pot mândri cu locul I în proba de 4 x 200 m, juniori 1+2, cu timpul de 1:38.96. O evoluție promițătoare a avut și ștafeta B (Arcudeanu Daniel, Voicu Călin, Vărzaru Mario și Marin Luca) care a ocupat locul 9 în aceeași probă la prima lor participare la o competiție indoor.

Rezultate bune pentru atleții CSM Alexandria și în ziua a doua a Concursului Național de sală „Cupa 1 Decembrie” de la Bacău

Sportivii noștri au luat startul în proba de 800 m – juniori 1 (U’20) reușind să ocupe locurile I și III prin Argeșanu Andrei și Negru Valentin, cu timpii de 2:02.33 și 2:05.68. În proba de ștafetă 4 x 400 m – J1, ștafeta A (Gabriel Dobeanu, Negru Valentin, Argeșanu Andrei și Gheorghe Mădălin) s-a clasat pe locul I cu timpul de 3:40.38, iar ștafeta B (Arcudeanu Daniel, Voicu Călin, Vărzaru Mario și Marin Luca) pe locul 8, a anunțat Club Sportiv Municipal Alexandria.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Un alt autoturism răsturnat pe DN51 – O femeie a ajuns la spital

Următorul articol

Insepultus, trupă înființată în Turnu Măgurele, lansează primul album

Cele mai recente articole de Sport