liberinteleorman.ro

Insepultus, trupă înființată în Turnu Măgurele, lansează primul album

15 decembrie 2023
Advertisement

Eveniment muzical memorabil: Se lansează albumul „Deadly Gleams of Blood, Steel and Fire” semnat de trupa Insepultus. Cu rădăcini în Turnu Măgurele, din județul Teleorman, artistul Robert Pieptan și producătorul muzical Mihai Caravețeanu contribuie la scena muzicală cu un album de heavy metal.

Astăzi, 15 decembrie, INSEPULTUS lansează primul și, pentru multă vreme, unicul album de rock extrem și heavy metal din județul Teleorman. Lansat în format CD și digital sub marca Loud Rage Music din Cluj-Napoca, albumul se numește ‘‘Deadly Gleams of Blood, Steel and Fire” și spune povestea tragică a unui tânăr soldat aflat în linia întâi care le scrie părinților din tranșee. Grafica copertei este impresionantă, fiecare melodie beneficiază de propria pictură de război. 

Nu e nimic glorios în toată povestea, doar frică, durere și întristare, spun artiștii.  

Robert ‘Sep’ Pieptan s-a născut și a crescut la Turnu Magurele, unde și-a petrecut copilăria și adolescența, înainte de a se muta în Capitală, inițial pentru studii și unde ulterior s-a stabilit definitiv. Este inginer, căsătorit, are un copil și multe pasiuni. Dar cea mai arzătoare a rămas heavy metalul în forma lui extremă. 

La Turnu Măgurele și-a descoperit pasiunea pentru muzică și unde în 1998 a apărut ideea Insepultus, inițial ca trupă cu jumătate de normă, un proiect personal dedicat celui mai extrem gen muzical: black metal. 25 de ani mai târziu, Insepultus lansează albumul de debut. 

Premiera albumului – 18:30 pe canalul Black Metal Promotion: https://www.youtube.com/bmpromotion

Trupa INSEPULTUS poate fi găsită și aici:

https://www.facebook.com/insepultus
https://www.instagram.com/insepultus

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Lotul de atletism al CSM Alexandria, rezultate remarcabile la „Cupa 1 Decembrie”, Bacău

Următorul articol

6 locuri de parcare gratis pentru Garda de Mediu Teleorman, de la Victor Drăgușin

Cele mai recente articole de Actualitate