liberinteleorman.ro

Licitație pentru un fast-food pe strada Dunării din Alexandria

9 februarie 2023

Primăria Municipiului Alexandria organizează licitaţie publică pentru închirierea unui teren, situat în str. Dunării intersecţie cu str. Libertății, care aparţine domeniului privat de interes local al Municipiului Alexandria, având ca destinație fast-food, conform H.C.L. nr. 22/ 25.01.2023.

Licitaţia va avea loc în data de 09.03.2023, ora11.00, la sediul Primăriei Alexandria din str. Dunării, nr. 139, iar termenul limită pentru solicitările de clarificări privind documentația de atribuire este data de 28.02.2023.

Documentaţia de licitaţie poate fi studiată şi achiziţionată, contra-cost, la sediul Primăriei Municipiului Alexandria, Compartiment Domeniu Public şi Privat, iar actele necesare pentru înscrierea la licitaţie se vor depune într-un singur exemplar, la registratura generală a instituției din cadrul Centrului de Informații pentru Cetățeni, intrarea din str. Ion Creangă, până la data de 06.03.2023, ora 16:00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituției din str. Dunării, nr. 139, Compartiment Domeniu Public şi Privat, din cadrul Direcţiei Patrimoniu, telefon 0247/317.732, int. 134.

Advertisement

6 Comments

  1. Cum Libertății și Dunării sunt paralele, evident că se intersectează la infinit. 🙂
    Totuși, gurile rele zic că ele se intersectează și aproape de IAICA.

  2. liberinteleorman nu are umor deloc sau poate nu știe geometrie. Nu a aprobat un comentariu în care îi scriam lui Liviu că străzile Dunării și Libertății, fiind paralele, se întâlnesc la infinit.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Un bărbat din Turnu a fost REȚINUT pentru că a condus băut și fără permis

Următorul articol

Jurnalul operativ al ISU Teleorman – 63 de misiuni

Cele mai recente articole de Administratie