Jurnalul operativ al ISU Teleorman – 63 de misiuni

în Eveniment

În ultimele două zile, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la un număr de 63 de evenimente.

Din numărul total de intervenții, 57 au fost ale paramedicilor SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave, două incendii, dintre care un incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Cervenia și un incendiu la o casă de locuit din localitatea Mihăești (Olt), trei evenimente rutiere produse pe raza localităților Lăceni, Măldăeni și pe E70 între Alexandria și Vitănești, la care salvatorii au intervenit rapid cu ajutorul accesoriilor de descarcerare pentru salvarea persoanelor, acordarea de prim ajutor și transportarea victimelor la spital, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, o intervenție pentru salvarea unui animal (câine).

De reținut❗️Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Foarte important❗📣Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Mai multe date cu privire la evenimentele gestionate de unitatea noastră regăsiți pe site-ul www.isuteleorman.ro, la rubrica Știri și informații/Buletine și comunicate de presă.IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania ISU – Teleorman #pompieri#SMURD#misiuni

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*