liberinteleorman.ro

Lansare de carte la Biblioteca Județeană Marin Preda

13 septembrie 2023
Advertisement

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman lansează joi, 14 septembrie 2023, începând cu ora 1430, la Sala de lectură, volumul de poezie “Pentru ștrengari… mai mari”, semnat Elena Mărunțelu și apărut la Editura Armonii Culturale.

Profesoară de limba română și poetă a debutat editorial, în anul 2021, cu volumul de poezie “Zâmbete pentru ștrengari”, Editura Letras.

Talentul literar și pasiunea și le-a descoperit încă din liceu, demonstrând înclinații către scris, publicând de-a lungul timpului numeroase articole în reviste de specialitate. Anul acesta, scriitoarea a obținut Premiul I la Concursul internațional de creație literară și plastică “Lumină și culoare”.

Însăși modul în care sunt concepute poeziile… definește inventarul de pedagog al autoarei, care, ca un dascăl adevărat, nu așteaptă resursele de lucru, ci și le creează, după propria pricepere, adăugând în ele sclipiri de bunătate și curățenie sufletească, menționează Gheorghe A. Stroia, membru al Academiei Româno-Americane de Arte și Științe, în prefața volumului de poezie.

Cartea va fi prezentată de doamnele Domnița Neaga – scriitor și Luminița Vilae – inspector general școlar adjunct, precum și de domnul George Berceanu – director la Școala Gimnazială Conțești.

Activitatea va fi moderată de Valentina Pașa, managerul bibliotecii.

La eveniment sunt invitați să participe cadre didactice, elevi și utilizatori ai serviciilor de bibliotecă.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

„Harta Spăgii în spitale: Județul Teleorman, în TOP cu 7,33% – De peste 3 ori media națională

Următorul articol

Bărbat, REȚINUT după ce a pipăit o femeie de 74 de ani – El este cercetat pentru agresiune sexuală și violare de domiciliu

Cele mai recente articole de Actual