liberinteleorman.ro

La Segarcea-Vale apar puricii pe ecran când e Dragnea la TV

21 martie 2017

Monica Vasilescu

Bârfe: În republica lui Dragnea, nu de puține ori ne-a fost dat să auzim cum se cumpără toate ziarele în care apar dezvăluiri despre baron și apropiații săi sau cum li se interzice angajaților din sistemul public să acceseze site-uri care publică pe această temă. De data aceasta, într-o zonă bine gestionată de acoliții baronului prin afaceri grele, la Segarcea-Vale, în apropiere de celebrele firme Gransiloz, TelDrum și Agrotrust, se oprește televiziunea prin cablu. Oamenii din zonă spun că, pe timpul unei emisiuni TV în care se făceau afirmații legate de viața lui Dragnea din Brazilia, s-a întrerupt furnizarea serviciului până la terminarea discuțiilor pe tema investigațiilor. Și nu e prima dată. Poate că informația vi se pare o fabulație, dar este una dintre metodele dese aplicate de oamenii lui Dragnea, care au știut mereu să transforme SF-urile în situații concrete.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Nițulescu va candida pentru șefia PNL Teleorman: „N-am abandonat lupta, doar m-am retras o vreme și abia acum cred că mi-a venit mintea la cap!”

Următorul articol

APIA Teleorman se autoprotejează de viitoare judecăți

Cele mai recente articole de Actualitate