La Biblioteca Județeană ,,Marin Preda” Teleorman, școala – un pas necesar pentru viitor!

în Actualitate/Educatie/Învățământ

bibliotecaElevii Școlii gimnaziale nr. 6 din Alexandria, sub îndrumarea doamnei profesor Zanfira Nineta, vor desfășura în perioada 06 – 10.04.2015, în cadrul ,,Săptămânii Școala altfel”, o serie de activități în instituțiile de învățământ partenere cuprinse în proiectul ,,Școala – un pas necesar pentru viitor!”, parte a competiției naționale ,,Educația îți dă valoare!” derulat de Junior Achievement România, ce are ca obiectiv prevenirea abandonului școlar la nivel local, județean, național și la dezvoltarea competențelor profesionale.

Miercuri, 08.04.2015 ora 12.30, la Biblioteca Județeană ,,Marin Preda”, elevii implicați în proiect împreună cu doamna profesor coordonator vor realiza o expoziție la parterul bibliotecii, rezultat al activităților desfășurate. Expoziția va fi completată pe măsură ce se vor finaliza activitățile și va fi deschisă publicului cititor și întregii comunități pe parcursul a zece zile.

Joi, 09.04.2015, începând cu ora 10.00, la Secția pentru copii se vor desfășura activități cuprinzând vizionarea unui filmuleț, urmată apoi la ora 11.00 de programul artistic – poezii, cântece, dansuri – sub genericul ,,Carnavalul primăverii” și un moment artistic creștin denumit ,,Patimile mântuitorului”, prezentate de elevi de la Școala gimnazială ,,Ștefan cel Mare” sub îndrumarea doamnei Paula Achim.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*