liberinteleorman.ro

Kiss-FM party la Alexandria

29 mai 2017
Advertisement

Monica Vasilescu

DJ Emil Safta și DJ DUMYX, împreună cu One Man Show MC Tom Crîngureanu, de la Kiss-FM, vor fi la Alexandria pentru o petrecere în stilul care-i caracterizează.

”Colour the party” este numele evenimentului organizat de Primăria Alexandria, alături de Consiliul local al tinerilor și Royal Models Agency, pentru al doilea an consecutiv în capitala Teleormanului.

Distracția anunțată de Kiss-FM, pe 31 mai, va începe la ora 18.00, în Pădurea Vedea din Alexandria și va cuprinde mai multe momente interactive, printre care se vor regăsi și concursurile recompensate cu premii.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Coman organizează ședințe „libere” la APIA

Următorul articol

Nicușor Lina: “Cred într-un viitor al USR, chiar și în Teleorman!”

Cele mai recente articole de Actualitate