liberinteleorman.ro

Județul Teleorman are aproape 8.000 de beneficiari de ajutor social

11 februarie 2024

În luna decembrie 2023, numărul beneficiarilor de ajutor social în România a înregistrat o creștere semnificativă, potrivit datelor furnizate de Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială (ANPIS). În total, 167.153 de persoane au beneficiat de ajutor social, în creștere cu 1.810 comparativ cu luna anterioară.

Județele care au înregistrat cel mai mare număr de beneficiari sunt Dolj, Bacău, Teleorman și Buzău, cu 10.776, 9.020, 7.965 și 7.741 de persoane, respectiv. Aceste date reflectă o realitate socială dificilă în aceste regiuni, unde un număr semnificativ de cetățeni se confruntă cu probleme financiare și depind de ajutorul social pentru a-și asigura nevoile de bază.

Teleorman se situează în topul județelor cu un număr considerabil de beneficiari, înregistrând 7.965 de persoane care au avut nevoie de sprijin financiar în luna decembrie.

Pe de altă parte, București, Ilfov și Timiș se află în partea de jos a listei, cu 268, 860 și 1.414 de beneficiari, ceea ce sugerează o situație economică mai stabilă în aceste regiuni și cu o mai mare accesibilitate la oportunități de ocupare a forței de muncă.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Teleorman conduce topul județelor cu cele mai reduse tranzacții imobiliare în ianuarie 2024

Următorul articol

25 de permise de conducere, reținute în 3 zile de Poliție

Cele mai recente articole de Actual

Ț𝐢-𝐚𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐭 𝐯𝐫𝐞𝐨𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢? 𝐀𝐜𝐮𝐦 𝐚𝐢 𝐨𝐜𝐚𝐳𝐢𝐚

Pentru anul de învățământ 2024 – 2025, 𝐈𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ „𝐀.𝐃. 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚” 𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 recrutează candidați pentru locurile aprobate