Iulian Badea şi-a luat bagajele şi s-a mutat la PSD

în Actualitate/Actualitatea politică

Monica Vasilescu

badea

Surpriză de proporţii pentru localnicii din Poroschia. Primarul Iulian Badea, liberal de ani de zile, a picat în mrejele PSD, potrivit unor surse. Dacă PNL Teleorman se obişnuise cu ideea că primarul pe care l-au susţinut la Poroschia se va muta la Partidul lui Tăriceanu, acum, când PLR nu mai este valabil, Iulian Badea se reorientează şi le dă un alt şut foştilor parteneri, făcând pact cu… PSD.

Nu ştim dacă Iulian Badea se face social-democrat pentru a trece puntea, în sensul de a primi nişte bani pentru proiecte, sau pentru a se acoperi de nişte eventuale verificări “programate” de trimişii “roşii”, dar ne amintim ce părerea avea primarul despre partidul aflat la Putere nu mai departe de începutul acestui an. Întrebat dacă este nemulțumit de conducerea actuală a țării, căreia îi era alături din punct de vedere politic, Iulian Badea declara: ”Dacă este să vă răspund cinstit, sunt foarte nemulțumit de Guvern. Când a venit în campania electorală, conducerea USL a promis o serie de lucruri care trebuie făcute în localitate. Din ce știu eu, de un an și ceva de când suntem la guvernare nu s-a dat niciun leu. Știm că anul acesta a fost greu, dar sperăm ca din 2014 să înceapă investițiile. Am o serie de proiecte care stau depuse, pentru care s-au cheltuit bani din bugetul primăriei și nu se vede niciun rezultat”.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*