liberinteleorman.ro

Ioana Velcea și Alexia Babadac, cele mai bune baschetbaliste la turneul balcanic de la Sofia

5 aprilie 2023
Advertisement

Ioana Velcea și Alexia Babadac au fost cele mai bune baschetbaliste din lotul național România U14, la turneul balcanic de la Sofia, potrivit CSM Alexandria.

Echipa feminină de baschet CSM Alexandria, pregătită de antrenorul Mădălin Piperea, s-a impus categoric în primul tur de play-off, 105-53 în fața celor de la CSU ASE Dan Dacian București. Diferența uriașă de scor face ca returul din Capitală să fie o simplă formalitate, regulamentul prevăzând, în această etapă, disputarea a două meciuri tur-retur și cumularea scorului în cele două manșe.

Pe de altă parte, de la sectorul juvenil, două sportive din Alexandria, Ioana Velcea și Alexia Babadac, au fost convocate de Federația Română de Baschet să participe, în perioada 31 martie – 2 aprilie, la o tabără internațională de pregătire la Sofia, în Bulgaria. Tricolorele au susținut meciuri de pregătire cu selecționatele similare U15 din Turcia, Kosovo, Macedonia de Nord și Bulgaria. Conform antrenorului Mădălin Piperea, Ioana Velcea și Alexia Babadac au fost cele mai bune baschetbaliste din lotul României. Cele două joacă la junioare pentru CSS-CSM Alexandria, dar sunt și în lotul de senioare, la prima ligă, la CSM Alexandria.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Efectele fenomenelor meteo – 6 arbori doborâți de vânt

Următorul articol

Consiliul Județean anunță finalizarea proiectului „Anticorupție prin etică, integritate și transparență la nivelul județului Teleorman”

Cele mai recente articole de Sport