Învățătoarea Olivia Cioacă strânge semnături, în Alexandria, pentru 300 parlamentari

în Actualitate/Actualitatea politică/Administratie/Politica altfel

Monica Vasilescu

Cu toate că despre Teleorman se spune că nu mișcă nimeni fără aprobare de la partidul unic, din ce în ce mai mulți teleormăneni se evidențiază prin atitudini de revoltă sau prin acțiuni constructive care pot schimba ceva în închistarea generală. Olivia Cioacă, fost profesor de învățământ primar, a decis să se alăture unui grup de inițiativă care face demersuri pentru a avea 300 parlamentari în România.

Grupul a programat deja întâlniri în toate orașele din țară, cere revizuirea Constituției și invită grupurile civice să se implice în această campanie de strângere de semnături pentru apărarea votului majoritar pe care românii l-au dat în 22 noiembrie 2009. ”Avem la bază referendumul din 2009, când 7,7 milioane de cetățeni au decis reducerea numărului de parlamentari. Oricine vrea să sprijine acest demers istoric poate afla toate detaliile pe pagina: Semnez pentru 300 de parlamentari. Poporul este suveran = https://tinyurl.com/300-de-parlamentari

Olivia Cioacă se va afla zilnic în centrul municipiului Alexandria, acolo unde le va explica oamenilor inițiativa cetățenească pe care o pot semna dacă își doresc 300 de deputați și senatori în Parlamentul României, în loc de 450, câți sunt acum.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*