liberinteleorman.ro

Incendiu de proporții la Fântânele: 500 de baloți de paie au ars

27 iulie 2023
Advertisement

Pompierii militari intervin de peste trei ore pentru a stinge un incendiu izbucnit la aproximativ 500 de baloți de paie, lucernă și fân în localitatea Fântânele.

Ei utilizează trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, împreună cu o autocisternă, având sprijin și de la operatorii economici din zonă care au adus trei tractoare multifuncționale și o volă.

„Intervenția este dificilă din cauza cantității mari de materiale ușor combustibile, ceea ce îi obligă să transporte constant apă de la aproximativ un kilometru distanță, dintr-un bazin din localitate, pentru alimentarea autospecialelor.

Colegii noștri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Zimnicea și de la Garda de Intervenție Furculești, depun eforturi mari să stingă toate focarele și sunt hotărâți să nu renunțe până când incendiul va fi complet stins.

Până în acest moment, au reușit să protejeze mai multe adăposturi de animale, anexe și bunuri aflate în imediata apropiere. În interiorul acestora se află peste 300 de animale.

Cauza probabilă a acestui incendiu va fi stabilită ulterior.

Orele lungi și obositoare pe care le-au petrecut la intervenția incendiului arată dedicația acestor salvatori față de misiunea nobilă pe care o au. Fiecare dintre ei este un exemplu de profesionalism și spirit de sacrificiu. Indiferent de provocările cu care se confruntă, știm că cetățenii pot conta întotdeauna pe sprijinul lor necondiționat”, a transmis ISU Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

ZIUA IMNULUI NAȚIONAL

Următorul articol

Caravana Metropolis – cinema în aer liber, pentru prima dată la Alexandria, între 1 – 6 august

Cele mai recente articole de Actual