liberinteleorman.ro

Încă un pompier s-a pensionat – Nea Sorin, în ultima tură de serviciu!

9 februarie 2023

Astăzi, plutonier adjutant șef Ghena Sorin Florin, Șef G.I.S. la Detașamentul de Pompieri Zimnicea, cunoscut ca „Nea’ Sorin” pentru mulți dintre colegii săi mai tineri, și-a încheiat ultima tură de serviciu, acesta urmând să treacă în rezervă, cu drept la pensie, în ziua de 10 februarie a.c.. Cu vocea gâtuită de emoție și lacrimi în ochi, le-a mulțumit colegilor și le-a urat misiuni ușoare!

Sorin este pompier cu state vechi, cu o vastă experiență în domeniul situațiilor de urgență, cu nenumărate misiuni la activ și multe vieți salvate. În cei aproape 26 de ani de activitate în cadrul structurilor de intervenție ale pompierilor, el a fost întotdeauna omul faptelor, care a lăsat rezultatele să vorbească de la sine, precizând mereu, cu modestie, că acestea sunt doar rodul muncii în echipă.

„Un camarad de nota 10 (zece)” este opinia unanimă a colegilor săi, care au mărturisit că „Nea’ Sorin” este persoana pe care te poți baza în orice moment, indiferent de situație, un profesionist desăvârșit, onest, curajos, devotat și implicat total în misiunile încredințate echipajelor sale. Drag coleg, îți mulțumim pentru că ai servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie, zi de zi, uniforma militară, iar cu prilejul pensionării îți transmitem multă sănătate, împliniri, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o PENSIE cât mai lungă!, i-au transmis colegii de la ISU Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

30 de sancțiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în Teleorman

Următorul articol

Drăgușin s-a răzgândit: pe Dunării nu mai sunt parcări

Cele mai recente articole de Actual