liberinteleorman.ro

Handbal masculin: CSM luptă pentru promovarea în Liga Zimbrilor – Turneul de baraj, la Alexandria

15 mai 2023

Echipa de handbal CSM Alexandria luptă din nou pentru promovarea în primul eșalon al handbalului masculin: Liga Zimbrilor.

Federația Română de Handbal a atribuit turneul de baraj pentru promovare menținere în Liga Zimbrilor, în urma depunerii de oferte, CSM Alexandria. Astfel, în perioada 19-21 mai, la Sala Sporturilor din Alexandria, va avea loc turneul patrulater cu două echipe din eșalonul superior, SCM Politehnica Timișoara și CSM Vaslui, respectiv două formații din Divizia A: CSM Alexandria și CSM Făgăraș. Se va juca în sistem fiecare cu fiecare, primele două locuri urmând să ocupe locurile vacante din Liga Zimbrilor, pentru sezonul 2023-2024, potrivit anunțului celor de la CSM Alexandria.

”Este o mare bucurie că vom avea un turneu important și handbal de calitate la Alexandria. Vrem să jucăm cât mai bine și dacă vom putea promova ar fi un bonus pentru noi”, a declarat Liviu Candidatu, antrenorul echipei.

CSM Alexandria a evoluat timp de un an în prima liga din România, Liga Zimbrilor, însă, în 2022 a terminat pe penultimul loc al clasamentului și a retrogradat.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Șofer cu 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe străzile din Roșiori

Următorul articol

Un șofer cu alcoolemie de 1,19 mg/l, accident în Alexandria

Cele mai recente articole de Sport