Universitatea Alexandria debutează în Superligă

în Sport

Monica Vasilescu

fotbal feminin

După o pauză binemeritată urmată de antrenamente intense, Universitatea Alexandria intră în atmosfera competiţională. La sfârşitul acestei săptămâni începe Superliga Naţională de Fotbal Feminin, iar echipa alexăndreană care a terminat campionatul pe locul întâi îşi face debutul.

Primul meci se va desfăşura pe stadionul municipal din Alexandria, duminică, începând cu ora 11:00. Alexăndrencele le vor întâlni în teren propriu pe fetele de la Real Craiova. Potrivit antrenorului echipei Universitatea Alexandria, Călin Pistolea, jucătoarele sunt pregătite să facă faţă noilor exigenţe cu care se vor confrunta în competiţia superioară celor în care au evoluat până în prezent.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*