Fiul primarului Cristi Duică face legea în parcările din Roșiorii de Vede

în Actualitate/Bârfe

cristian duicaBÂRFE: Fiu de primar să fii, noroc că ești. Așa s-ar traduce profesia de bază a fiului edilului-șef de la Roșiorii de Vede, Cristi Duică, crai care are ca singur argument în divergențele pe care le are (nu puține după cum spun cunoscuții) faptul că este ”băiatul lui tata”. La ultima ”încăierare stradală” avută, copilul lui Duică s-a luat la harță cu un cetățean care parcase mașina pe spațiul pe care și l-a atribuit, fără vreun act doveditor.

După ce s-a răcorit cu înjurături, băiatul lui tata a rupt ștergătorul de la parbrizul mașinii intruse și nu a plecat fără să precizeze că parchează unde vrea, având, desigur, un părinte-primar. Cândva, acesta i-a dat unuia cu o sticlă în cap și nu știm cu cine seamănă bătăușul din poveste, fiindcă Duică senior preferă să facă altceva cu obiectul delictului.

2 Comments

 1. Se spune ca presa este a 4-a putere in stat si m-am asteptat intotdeauna ca tocmai dumneavoastra cei care zilnic infierati cu condeiul celelalte 3 puteri sa aveti o afinitate catre adevar.

  Articolul pe care l-ati scris este despre mine insa nu are nici o legatura cu adevarul si daca imi permiteti un asa zis drept la replica pot sa va povestesc in trei cuvinte ce s-a intamplat si dumneavoastra puteti sa analizati si sa cugetati daca reprezinta sau nu o stire demna de “Liber in Teleorman”.

  In perimetrul blocurilor din Rosiori de Vede s-au scos la licitatie publica asa numite “parcari de resedinta”, practic un loc pe care sa iti parchezi masina intre prele 16 si 7 dimineata, locuri marcate si semnalizate de catre personalul primariei, loc pentru care eu personal, precum si alti vecini din cartier platim o suma anuala de bani.

  Intr-una din zile am gasit dupa ora 16 o masina parcata pe locul atribuit mie… Aveam doua variante: Sa sun la politie si sa chem un echipaj care sa amendeze proprietarul masinii cu o suma intre 300 si 500 de lei sau sa il atentionez intr-un fel pe sofer ca pe viitor sa fie mai atent la marcajele de pe carosabil… Am ales varianta a doua si i-am ridicat ( nu rupt! atentie ) stergatoarele si i-am pliat oglinzile laterale in ideea ca omul is va da seama ca a gresit.

  La cateva zile ma abordeaza o persoana de aproximativ 50 de ani, care mirosea a alcool si ma trage la raspundere cum ca de ce am indraznit sa ma ating de masina lui, si a inceput sa ma jigneasca si sa denatureze discutia in spectrul politic, lucru care m-a deranjat profund, dar care nu a degenerat in nici un fel in bataie sau ce alte lucruri ar mai vrea sa insinueze articolul dumneavoastra.

  Referitor la profesia de baza ma simt jignit insa nu voi sta sa va explic pentru ca nu este treaba dumneavoastra pregatirea mea intelectuala si domeniul in care imi desfasor activitatea…

  Mai departe tregeti dumneavoastra si cititorii dumneavoastra concluziile. Aveti sau nu o stire?

  • Șerban, drept la replică poate avea oricine se simte lezat în ziarul nostru. Totuși, întâmplarea există. Pentru mulți dintre cititorii noștri, un comportament neadecvat al unui fiu de primar reprezintă o știre. Din punctul meu de vedere, varianta cu sunatul autorităților competente era soluția. Omul a greșit… să suporte consecințele. Dacă ne-am putea face fiecare dintre noi dreptate, nu ar mai trebui să plătim poliția, nu? 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*