liberinteleorman.ro

ZURICH, SWITZERLAND - FEBRUARY 25: A FIFA logo seen near the headquarter Home of FIFA ahead of tomorrow's Extraordinary FIFA Congress to elect a new FIFA President at Hallenstadion on February 25, 2016 in Zurich, Switzerland. (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

Evenimentele Sportive cu Cele Mai Multe Pariuri

29 iunie 2022
Advertisement

Pariurile internaționale sunt importante, adică vrem să spunem că sunt astronomice! Venitul global estimat din industria de pariuri sportive este între 700 miliarde și 1 trilion de dolari anual. În 2017, un pariu record de 4.68 miliarde au fost pariați doar în Nevada! 

Dacă vrei să te încerci la pariuri sportive, alege site-uri de încredere în care poți avea încredere. De exemplu, puteți încerca site-ul Casinia.

Pe ce pariază lumea? Unde se merită să pariați? Vom vedea sporturile cele mai renumite la nivel global și vom afla câți bani se pariază.

Cupa Mondială FIFA

Fotbalul este sportul cel mai popular din lume și, așadar, aduce cei mai mulți bani. În fiecare an, se estimează că fotbalul deține 70% din 1 trilion!

Cupa Mondială FIFA este turneul suprem din fotbal, având loc la fiecare patru ani. Deși durează doar o lună, oferă oportunități de pariat.

Competiția începe cu 210 țări din rundele de calificare care trec apoi prin diferitele etape. Nu se știe exact suma totală pariată global, se estimează ca fiind peste $260 milioane.

Super Bowl

În America, Liga Națională de Fotbal este rege. Pariurile din NFL reprezintă jumătate din totalul sporturilor pariate, fiind cel mai popular eveniment sportiv.

În 2018 Super Bowl LII, a avut pariuri în valoare de $158.6 milioane. A depășit recordul anterior de $138.5 millioane pariat pe Super Bowl LI din anul anterior.

Acestea sunt statistici oficiale. Conform estimărilor American Gaming Association, suma reală pariată s-a apropiat de $4.76 miliarde.

Nebunia din martie

Turneul NCAA este un eveniment pentru suporterii sportului și pariori. 68 de echipe se înfruntă într-o lună, sperând să ajungă campioni naționali.

Statisticile American Gaming Association (AGA) au prezis că vor fi pariați peste $10 miliarde în turneul de baschet masculin NCAA 2018. Doar (3%) au fost pariați legal.

Ținând cont că pariurile sunt legale într-un singur stat, $300 milioane pariați pe un eveniment sportiv e o nebunie!

Kentucky Derby

Kentucky Derby este una dintre cele mai importante curse din SUA și este unul dintre cele mai vechi evenimente sportive  din țară. Are loc în prima Sâmbătă din mai la Churchill Downs din Louisville, Kentucky.

‘Run for the Roses’ (cunoscută și drept ‘cele mai rapide două minute din sport’) atrage peste 150,000 de spectatori. Nu se numără și cei de acasă: The 144th Kentucky Derby a atras 16.2 milioane spectatori în NBC.

Churchill Downs a raportat pariuri record atingând $209.2 milioane. Cursa principală a atras $139.2 milioane, depășind recordul din 2015 de $137.9 milioane.

The Grand National

The Grand National este cursa de cai din Marea Britanie. Constă în două ture pe o pistă cu lungimea de 4-mile 514 yards (6.907 km) și include 30 de salturi.

Este un eveniment popular la care participă Familia Regală și alte celebrități. Atrage peste 600 milioane de spectatori, fiind cel mai urmărit eveniment de la TV din lume.

2017 Grand National a avut pariuri totale de £300 milioane, aproximativ $400 milioane!

Pariurile Sportive Sunt Importante

Cifrele din pariuri sunt uimitoare. Este vorba despre o industrie de mai multe milioane de dolari. Puteți vedea cei mai mari pariori din istorie aici.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Eveniment regal, la Alexandria. Principele Nicolae al României lansează cartea-album „Bunicul meu, Regele Mihai”

Următorul articol

Copiii din Tătărăștii de Jos vor reveni cu drag la școala renovată de Asociația BookLand

Cele mai recente articole de Timp liber