liberinteleorman.ro

„Europa ne ajută să ne dezvoltăm”

10 septembrie 2018

24 de elevi ai Colegiului Național ,,Alexandru Ioan Cuza’’ Alexandria, județul Teleorman, coordonațí de profesorii Gherghe Valeria și Aliu Felicia Rodica implementează în perioada 24 mai 2018 – 24 octombrie 2018 o campanie de informare, conștientizare și promovare a beneficiilor aduse comunității locale de proiectul cu finanțare europeană-,,CALIFICAS”, în cadrul concursului național pentru liceeni –ediția a XI-a  EUROSCOLA.

Echipa EUROSCOLA a CNAIC Alexandria vă invită miercuri, 12 septembrie 2018, începând cu ora 11,00 la lansarea oficială a campaniei de informare, conștientizare și promovare a beneficiilor aduse comunității locale de un proiect cu finanțare europeană, lansare ce va avea loc în amfiteatrul Colegiului.

Campania se desfășoară sub titlul EU4RGROWTH- Europe Helps us Grow- Europa ne ajută să ne dezvoltăm.

Participând la evenimentul de lansare oficială a campaniei veți avea ocazia de a va întâlni cu elevii implicați în campania de promovare și de a afla mai multe atât despre campanie, cât și despre ei.

Echipa PR a proiectului EU4RGROWTH

Europe Helps us Grow – „Europa ne ajută să ne dezvoltăm”

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Caravana TeleJob – Caravana Meseriilor! Pentru că NE PASĂ de VIITORUL TĂU!

Următorul articol

Anunț angajare personal restaurant

Cele mai recente articole de Actualitate