Caravana TeleJob – Caravana Meseriilor! Pentru că NE PASĂ de VIITORUL TĂU!

în Actualitate

Echipa Euroscola a Colegiului Națioonal Pedagogic ”Mircea Scarlat” demarează  în perioada 12-20 septembrie 2018, Caravana  TeleJob vine și în liceul tău !, eveniment județean în care sunt incluse 5 licee tehnice din județ, patru  din mediul urban și unul din mediul rural,  în cadrul  Campaniei ”Europa pentru NOI – Europa suntem NOI”,  campanie inițiată de o echipă de 24 de elevi, coordonați de prof. Eliza Marinela SOTIRESCU și prof. Florentina TOMA, în competiția EUROSCOLA, 2018, în cadrul căreia  promovăm în comunitate proiectul „TeleJob – Organizarea pieței muncii adiacente Municipiului București”, proiect care a fost finanțat din fonduri europene nerambursabile, în exercițiul financiar 2007-2013 și implementat de AJOFM Teleorman.

Caravana demarează  în această săptămână și staționează în data de 12 septembrie 2018 în  Liceul Tehnologic nr. 1, ora 10 și Liceul tehnologic ”Nicolae Bălcescu” din Alexandria, ora 13. Mentorii acestui eveniment sunt elevii echipei Euroscola a CNPMS care continuă promovarea proiectului TeleJob prin activități de informare și la nivelul liceenilor din liceele tehnice, de la formele de zi, FR si seral.
Ne dorim să-i învățăm pe liceeni, prin această caravană, să folosească portalul după orice device, să-și creeze un cont pe platformă, sa-și completeze CV-ul, vor învăța să susțină un interviu online cu un antreprenor și să aleagă jobul potrivit.
Ne sunt alături în demersul nostru reprezentanții AJOFM și antreprenorii locali.

Carvana va poposi în data de 13.09.2018 și la elevii Liceului Tehnologic Drăgănești de Vlașca.

În cadrul caravanei avem și un punct de informare prin care echipa Euroscola a CNPMS va împărți pliante, flyere, calendare, semne de carte și vor răspunde la întrebările colegilor lor din aceste licee.

Detalii despre campanie la dna profesor Eliza SOTIRESCU, coordonator al campaniei la adresa de email: elisa.sotirescu@yahoo.com și/sau la nr. de telefon 0762200605.

Echipa de comunicare și marketing a Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat” Alexandria, Euroscola 2018

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*