liberinteleorman.ro

Elevii Colegiului Național ,,Alexandru Ioan Cuza” s-au alăturat proiectului ,,Bucurie-ntr-o cutie”

22 decembrie 2021

Din dorința de a aduce bucurie în sufletele copiilor nevoiași, dar și de a sădi în sufletele adolescenților noștri spiritul și valorile voluntariatului, familia cea mare a Colegiului Național ,,Alexandru Ioan Cuza”, din Alexandria, s-a alăturat proiectului ,,Bucurie-ntr-o cutie”, derulat de echipa IAZ (Împreună Aducem Zâmbete).

„Ceea ce ne leagă de această echipă este însăși coordonatoarea ei, Cristina – Andreea Sfetu, fostă elevă a școlii noastre, implicată încă de atunci, din anii de liceu, în numeroase acțiuni caritabile; un suflet nobil, care aduce zâmbete pe chipurile a sute de copii.

Am devenit parte din acest proiect, preluând 28 de scrisori, fiecărei clase din unitatea noastră, revenindu-i o scrisoare a unui copil din mediul rural. Astfel, în perioada 6 – 17 decembrie 2021, elevii noștri, îndrumați de doamna profesoară Violeta Stan, au dat dovadă de comunicare, implicare activă, muncă în echipă și, mai ales, de dragoste față de semenii lor, pregătind cu mare atenție cadourile pentru micuții din satele teleormănene. Fiecare clasă a contribuit la îndeplinirea dorințelor copiilor din mediile defavorizate, personalizând darurile prin transmiterea unor gânduri bune, scrise cu multă sensibilitate. Cele 28 de cutii au fost predate echipei IAZ, urmând ca voluntarii ce o reprezintă să le distribuie până în Ajunul Sărbătorii  Nașterii Domnului.

Spiritul Crăciunului i-a însuflețit pe elevii noștri, care au transformat BUCURIA lor de a dărui, în BUCURIA de a primi, resimțită de micuții nerăbdători”, spune directorul adjunct al Colegiului Național ,,Alexandru Ioan Cuza – prof. Simona Stoenescu.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Vernisajul a două expoziții, la Biblioteca Județeană „Marin Preda”

Următorul articol

Protestatarul Cristian Dide va fi eliberat din arest!

Cele mai recente articole de Actualitate