liberinteleorman.ro

Elevi în practică la Jandarmeria Teleorman

14 iunie 2016

13410921_1049823885107384_1430870516_oÎncepând cu data de 13 iunie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Teleorman primeşte, în stagiu de practică, 5 elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani, pentru o perioadă de 6 săptămâni. Viitorii jandarmi sunt în anul I de studiu şi este primul stagiu de practică la care participă, de asemenea fiind şi primul contact cu munca operativă pe care jandarmii o desfăşoară.

În acest interval de timp ei vor aprofunda cunoştinţele teoretice dobândite pe parcursul primului an de studiu şi se vor pregăti în cadrul instituţiei noastre exclusiv pe specialitatea „Ordine şi siguranţă publică”. Vor însoţi jandarmii experimentaţi în misiunile lor zilnice şi vor putea observa cum aceştia îşi desfăşoară activitatea, cel mai important aspect fiind acela că vor intra în contact cu diferite persoane, în situaţii reale, fără premeditare, fapt ce este posibil doar în stagiile de practică, efectiv în stradă.

Din experienţa anilor trecuţi şi a generaţiilor anterioare care ne-au călcat pragul, putem afirma, încă de pe acum, că la final elevii se vor declara încântaţi şi dornici sa revină în următorul stagiu de practică din iarnă, potrivit Compartimentului informare și relaţii publice al IJJ, reprezentat de sublocotenent Alexandru Iacob.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Săracii Teleormanului alimentați de firme din Constanța

Următorul articol

Afacerile lui Cabernet… Pardon, Carabet!

Cele mai recente articole de Actualitate