liberinteleorman.ro

După ce a ținut blocată inspecția fiscală timp de șapte luni, Floriana Mitroi a fost transferată la Turnu

Advertisement

Monica Vasilescu

Floriana Mitroi, fosta șefă de la Inspecția Fiscală din cadrul ANAF Teleorman a fost transferată, pentru șase luni, la Vama Turnu Măgurele. După șapte luni de șefie în care a primit foarte multe reclamații de la inspectorii fiscali, dar și mustrări de la superiorii săi, se pare că la ANAF central s-a mișcat ceva și aceasta a fost trimisă în alt oraș. Nici la Turnu se pare că nu e primită cu brațele deschise, aceasta având și aici divergențe cu unii angajați ai instituției.

Reamintim că de când a revenit pe funcția de șef la Inspecţie Fiscală, doamna Mitroi le-a făcut munca imposibilă inspectorilor fiscali, le-a zădărnicit activitatea, timp în care colecta la stat a stagnat și niciun superior nu s-a implicat în remedierea situației. Concret, timp de șapte luni, 11 inspectori de control au stat cu mâinile în sân și cu nervii întinși la maximum din cauza divergențelor pe care le-au avut cu actuala conducătoare. Angajații s-au revoltat pentru că șefa lor le-a îngreunat treburile din fiecare zi, nu le-a valorificat actele de control în timp util și a găsit tot felul de motive să nu-i trimită în teren. Divergențele dintre ”mama Finanțelor” și ”fiii vitregi” au ajuns până la comisia de disciplină și chiar la judecată. ”Colectivul A.I.F. din cadrul AJFP Teleorman este supus unor condiții de muncă stresante, unor presiuni și tensiuni nejustificate de către conducere, respectiv de Șeful Administrației Adjunct-Inspecție Fiscală – Mitroi Floriana. Faptele ce sunt cunoscute de întreaga instituție, de conducerea acesteia, precum și de organele de conducere superioare din cadrul DGRFP Ploiești. Ni se tot spune că se rezolvă problema, dar timpul trece și nu se întâmpă nimic. Ne-am gândit chiar să mergem personal la ANAF și la Ministerul Finanțelor, să ne asculte cineva și să se impună”, spuneau unii angajați. S-a impus, conform ultimelor ordine, confirmate de purtătorul de cuvânt al ANAF Teleorman, Cătălin Pavel. Au dus-o să blocheze altă subunitate a Finanțelor…

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Egal pe teren propriu pentru Universitatea Alexandria!

Următorul articol

Noi investiții „inteligente” ale Primăriei Alexandria: orașul e iluminat cu led-uri de peste 500 de lei/bucata

Cele mai recente articole de Actualitate