liberinteleorman.ro

DREPT LA REPLICĂ – De ce au fost sparte țevile de gaz în Alexandria

20 iunie 2024

DREPT LA REPLICĂ cu privire la articolul “Doreii lui Drăgușin au spart două țevi de gaze îndouă zile”, publicat pe site-ul https://liberinteleorman.ro

Având în vedere articolul ”Doreii lui Drăgușin au spart două țevide gaze în două zile”, publicat pe site-ul liberinteleorman.ro, în data de 19.06.2024, pentru corecta informare a cetățenilor, vă rugăm să publicați, în aceleași condiții, următoarele precizări: în timpul execuției lucrărilor pentru realizarea obiectivului de investiții ”Reabilitarea și modernizarea rețelei stradale din municipiul Alexandria: str. Negru Vodă, str. Cuza Vodă tronson 2, str. Libertății tronson 1, str. Libertății tronson 5, str. București, str. Dunării, str. Av. Alexandru Colfescu, str. Constantin Brâncoveanu, str. Agricultori, str. Victor Antonescu”, potrivit contractului aflat în derulare cu S.C. Administrația Străzilor, Construcții Edilitare S.R.L., societate aflată însubordinea Consiliului Local al Municipiului Alexandria, și nu prin ”firme girate de primarul Victor Drăgușin”, au fost provocate avarii la conductele de alimentare cu gaze naturale pe strada Av. Alexandru Colfescu, deoarece conductele de distribuție a gazelor naturale afectate NU AU RESPECTAT ADÂNCIMEA MINIMĂ DE MONTAJ prevăzută de legislația în vigoare, fiind amplasate la numai 0,2 m de suprafață.

Potrivit art. 75 alin. (1) din Ordinul nr. 89 din 10 mai 2018 emisde Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energieiprivind aprobarea Normelor Tehnice pentru proiectarea, executarea șiexploatarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale,” (1) Conductelede distribuție a gazelor naturale, racordurile și instalațiile de utilizaresubterane de gaze naturale se montează la adâncimea minimă de montaj de 0,9 m de la generatoarea superioară a acestora sau a tubuluide protecție, după caz.

Sperăm că am reușit să clarificăm aspectele semnalate în mass-media, iar prin intermediul publicației dvs. ne cerem scuzepentru disconfortul creat cetățenilor și le mulțumim pentru înțelegere.

PRIMAR

VICTOR DRĂGUȘIN

Citește și: Doreii lui Drăgușin au spart două țevi de gaze în două zile

1 Comment

  1. Intelegem ca prima oara, s-a spart conducta pentru ca era intropata la 0,2 si nu la 0,9! Dar a doua oara de ce? Oare nu au vrut sa creada,, Doreii lui Dragusin,, , ca aceeasi Dorei ai lui Dragusin au ingropat teava de gaze la 0,2 m adincime? Sau poate sint grei de cap si nu pricep diferenta de a sapa cu tirnacopul, fata de cea cu buldo-excavatorul? Ca lucreaza de mintuiala toate firmele girate de Dragusin! Sapa, sapa, pina ai sa dai de apa!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Vreme caniculară – Puncte medicale de prim-ajutor amplasate în Alexandria

Următorul articol

Distrigaz îl contrazice pe Drăgușin. Muncitorii ASCE nu au respectat avizul primit și au spart țevile de gaz

Cele mai recente articole de Actualitate