liberinteleorman.ro

Dosarul angajărilor fictive, în care Liviu Dragnea e condamnat în primă instanță, rămâne în pronunțare!

Update: Pronunțarea în dosarul angajărilor fictive, care îl are în centrul său pe liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a amânat pentru data de 27 mai.

Chiar dacă Curtea Constituțională se va pronunța pe data de 5 iunie pe tema completelor specializate, la Înalta Curte de Casație și Justiție, Dosarul „Dragnea” merge mai departe. În acest moment, avocații își expun pledoariile în sala de judecată, încercând să convingă judecătorii, în funcție de cauza pentru care au fost angajați. Potrivit ultimelor date din sala de judecată, se poate vorbi despre o pronunțare definitivă în acest caz foarte important, care ține întreaga opinie publică din România cu sufletul la gură. Pentru că liderul de facto al guvernării ar putea în scurt timp să ajungă în spatele gratiilor.

O condamnare definitivă l-ar trimite pe Liviu Dragnea aproape imediat la închisoare, iar situația este cu atât mai tensionată cu cât ne aflăm în plină campanie electorală. Astăzi, la Înalta Curte de Casație și Justiție, au fost prezenți și susținătorii tradiționali ai lui Liviu Dragnea din Teleorman, care au avut de transmis un mesaj foarte ciudat: „Crede și nu cerceta!” Nici nu e nevoie de mai multe argumente pentru a demonstra statutul de zeu al lui Dragnea în județul din care a plecat.

În orele ce urmează va fi foarte clar cât mai avem de așteptat până la o pronunțare definitivă în acest proces al angajărilor fictive din Teleorman. Important este că judecătorii Înaltei Curți nu au admis niciuna dintre tentativele avocaților de a amâna procesul până la începutul lunii iunie, când unul dintre judecătorii completului se va pensiona. Asta înseamnă că dosarul „Dragnea” nu poate decât să rămână în pronunțare și în scurt timp vom putea vorbi și de o sentință definitivă în cazul său.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Spațiu de închiriat în Alexandria

Următorul articol

Inundații în Teleorman: mai multe gospodării din Zimnicea au fost invadate de ape

Cele mai recente articole de Actualitatea politică