liberinteleorman.ro

Doi studenți de nota 10, în practică la ISU Teleorman

22 februarie 2024

Denis Cherpec, anul trei la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri, a reușit să obțină la admitere nota 10 la Matematică și 9,50 la Fizică. Este din Alexandria și a demonstrat că se poate să fii printre primii din țară, el intrând la această prestigioasă instituție de învățământ de pe poziția a treia.

💪 Este un exemplu pentru tinerii noștri teleormăneni și pentru cei care vor să urmeze o carieră militară. „CU AMBIȚIE ȘI CURAJ, ORICINE POATE REUȘI” a precizat acesta, astăzi, în cadrul unui interviu.

🧑‍🚒👉Mihai Ghiță, este singurul teleormănean, din cei șase candidați înscriși anul trecut, care a reușit să intre în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri. Notele sale vorbesc de la sine: 10 la Fizică și 9,50 la Matematică. 👏 Deci, se poate! „Ține doar de dorința fiecăruia de a face ceva în viață. Orice obstacol poate fi depășit atunci când ești hotărât!”, ne-a spus Mihai.

👏 Haideți să îi felicităm pe cei doi tineri salvatori pentru pentru determinarea și realizările lor remarcabile! Sunt adevărate modele pentru comunitatea noastră!

🧑‍🚒👉 Noi, pompierii militari teleormăneni, le urăm succes în cariera aleasă și îi așteptăm cu nerăbdare să revină în cadrul unității noastre, după finalizarea studiilor!

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Accident la ieșire din Turnu Măgurele: o victimă încarcerată

Următorul articol

OBSESIA față de Victor Drăgușin

Cele mai recente articole de Actual