liberinteleorman.ro

Direcționează 3,5% din impozitul pe salariu către Asociația „Casa plină” – Rugămintea părintelui care îngrijește zeci de oameni

10 ianuarie 2024

În comuna Tătărăștii de Jos, satul Negreni, preotul paroh Bogdan Cristian Danu – prin Asociația „Casa plină” a devenit o sursă esențială de ajutor pentru copiii și bătrânii aflați în dificultate. În ciuda provocărilor, preotul reușește să se implice activ în sprijinirea celor nevoiași și îi încurajează și pe alții să facă același lucru.

La Centrul „Sfântul Spiridon” nu numai că oferă o masă caldă, ci reprezintă un adăpost și un loc de sprijin pentru cei care se confruntă cu diverse situații sociale. Preotul Bogdan Cristian Danu a devenit un susținător dedicat al comunității locale, făcând față multor lipsuri în drumul său de a oferi ajutor. Ca atare, părintele Danu transmite o rugăminte către cei care pot ajuta sau recomandă Asociația Casa Plină ca beneficiar al celor 3,5% din impozitul pe salariu. Preotul subliniază importanța implicării active a comunității în sprijinirea celor nevoiași. Fiecare gest de bunătate poate face diferența în viețile celor afectați, iar solidaritatea este cheia în depășirea dificultăților.

„Am rugămintea să recomandați Asociația Casa Plină pentru cei 3,5% din impozitul pe salariu! Sau să ne ajutați completând personal formularul de mai sus dacă aveți calitatea de angajat! Se depune acum pentru anul trecut. Puteți descărca aici și după completare ne vom ocupa noi. Doar să ne anunțați. Vă mulțumim”, a transmis părintele Bogdan Cristian Danu.

Formularul poate fi descărcat de AICI

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cartea care i-a fermecat pe teleormăneni în 2023 – A fost printre cele mai comandate online

Următorul articol

Mercedes-Benz Sprinter, scos la licitație de ANAF. Cu cât se vinde

Cele mai recente articole de Actual

Ț𝐢-𝐚𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐭 𝐯𝐫𝐞𝐨𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢? 𝐀𝐜𝐮𝐦 𝐚𝐢 𝐨𝐜𝐚𝐳𝐢𝐚

Pentru anul de învățământ 2024 – 2025, 𝐈𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ „𝐀.𝐃. 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚” 𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 recrutează candidați pentru locurile aprobate