liberinteleorman.ro

David Burtea a triumfat la European Street Dance Cup 2024. Două trofee de prestigiu în palmares

21 mai 2024

În Riccione, Italia, pasiunea și talentul au fost recompensate într-un mod triumfător pentru David Burtea, un tânăr talentat la street dance. David a făcut istorie în lumea dansului urban câștigând două trofee de prestigiu la European Street Dance Cup 2024.

Cu un stil inconfundabil și o abordare creativă, David Burtea a cucerit inimile juraților și ale publicului prezent la competiție. Prin evoluția sa spectaculoasă pe scenă, el a obținut locul întâi în categoria Solo MTV Commercial și locul doi în categoria Solo Hip Hop.

Competiția a adus împreună concurenți și jurați de nivel internațional, confirmând încă o dată prestigiul European Street Dance Cup.

Performanțele extraordinare ale lui David Burtea nu sunt noi pentru cei care i-au urmărit parcursul de-a lungul timpului. Anul trecut, el a fost distins cu titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Alexandria, un tribut adus talentului său și modului în care își reprezintă cu mândrie orașul natal în competițiile internaționale.

David Burtea nu doar că dansează, ci și inspiră. Succesul său este un exemplu de perseverență, pasiune și dedicare, iar trofeele din palmares sunt o dovadă a muncii sale asidue și a talentului său incontestabil.

Alexandria va avea încă trei cetățeni de onoare

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Epure Haralambie a numărat parcările imaginare ale lui Victor Drăgușin

Următorul articol

Accident, la Măgura: două persoane au ajuns la spital

Cele mai recente articole de Cultură

Miniexpoziția „Județul Teleorman pe hărți istorice”, la muzeu

Muzeul Județean Teleorman, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, deschide marți, 14 mai 2024, ora 11.00, miniexpoziția„Județul Teleorman pe hărți istorice”.       Organizată cu ocazia „Zilei Județului Teleorman”,miniexpoziția prezintă reproduceri ale